28 Σεπτεμβρίου 2011

Αποφάσεις της Λαϊκής Συνέλευσης (Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011)

Η σημερινή λαϊκή Συνέλευση είχε θέμα την οργάνωση της αντίστασης στην πόλη μας, κατά των χαρατσιών της κυβέρνησης. Έπειτα από ουσιαστική συζήτηση αποφασίσαμε τα παρακάτω:

1. Καλούμε τους Βυρωνιώτες και τις Βυρωνιώτισσες να μην πληρώσουν τα χαράτσια της κυβέρνησης.

2. Οργανώνουμε παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία (οδός Αδριανουπόλεως-Καισαριανή) την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 10.30 πμ. Προσυγκέντρωση στις 10 πμ στην πλατεία Ταπητουργείου. Καλούμε τους κατοίκους του Βύρωνα να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από την Εφορία. 

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα έχουμε πανώ, νουντούκα και προκυρήξεις της Λαϊκής μας Συνέλευσης!  Για τη δημοσιοποίηση των συγκεντρώσεων, έχουμε Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου ραντεβού στις 8 μμ στην πλ. Ταπητουργείου (για να πάρουμε αφισάκια και κείμενα για μοίρασμα). Οσοι μπορούν επιβάλλεται να περάσουν να πάρουν αυτά τα υλικά, προκειμένου να το μάθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται!

3. Συμμετέχουμε στην παναθηναϊκή συγκέντρωση την Κυριακή 7 μμ στο Συνταγμα με πανώ.

4. Στηρίζουμε τον αγώνα των μαθητών από τα σχολεία του Βύρωνα τα οποία βρίσκονται σε κινητοποιήσεις αντιδρώντας στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης με το σκεπτικό ότι τα προβλήματα και ο αγώνας είναι κοινός!

Νέα λαϊκή συνέλευση
Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 7 μμ στην πλατεία Ταπητουργείου (σε περίπτωση κακοκαιρίας μέσα στο Ταπητουργείο). Επίσης, δημιουργήθηκε νέα ομάδα επικοινωνίας.