1 Ιουλίου 2011

Δε μας τρομάζουν… Μας εξοργίζουν!!!

   Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας, εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών συγκεντρωθήκαμε στο Σύνταγμα διατρανώνοντας την αντίθεση μας στο καταστροφικό για την κοινωνία Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, που ψηφίστηκε στη Βουλή.
 
   Οι διαθέσεις του κράτους έγιναν εμφανείς εξ αρχής, όταν στις 9.00 το πρωί, ως Λαϊκή Συνέλευση Βύρωνα γίναμε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς κύματος βίας. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ, βάσει κυβερνητικών εντολών, μας επιτέθηκαν προσπαθώντας να μας διαλύσουν και προκαλώντας ένα σοβαρό τραυματισμό στο μπλόκο της περικύκλωσης της Βουλής στην περιοχή του Καλλιμάρμαρου.
 
   Λίγο αργότερα σε μια πρωτοφανή δολοφονική επιχείρηση χιλιάδων αστυνομικών έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος, όπου για περισσότερο από ένα μήνα γράφονται σελίδες της νεότερης ιστορίας. Οι τυφλές επιθέσεις της αστυνομίας μέσα στο πλήθος με χρήση εκατοντάδων χημικών, οδήγησαν πολλούς απ’ τους συγκεντρωμένους στα νοσοκομεία. Προφανώς, το σχέδιο της κυβέρνησης για κατάπνιξη κάθε φωνής αντίστασης στο «μονόδρομό» της και εξόντωσης (ακόμη και φυσικής) κάθε αγωνιζόμενου πολίτη, βρίσκεται στο αποκορύφωμα του.
   
Όμως, δεν τα κατάφεραν. Με την αντοχή και τη μαχητική επιμονή χιλιάδων διαδηλωτών η πλατεία Συντάγματος πάλι είναι το κέντρο του αγώνα μας. Ακόμα και αν το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ψηφίστηκε μας ξαναβρίσκουν μπροστά τους δυνατότερους, πιο οργανωμένους, ανυποχώρητους.

ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ!!!


Κυριακή 3/7/2011 στις 6.00 μ.μ. όλες- οι στην πλατεία Συντάγματος