5 Οκτωβρίου 2011

Αποφάσεις της λαϊκής Συνέλευσης (Τρίτη 4 Οκτωβρίου)

Η λαϊκή συνέλευση του Βύρωνα (4 Οκτωβρίου 2011) μετά από γόνιμη συζήτηση, αποφάσισε τα εξής:

 1. Καλούμε (αύριο) Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 10.30 πμ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην Εφορία (οδός Αδριανουπόλεως 45) με στόχο την μη πληρωμή των χαρατσίων της κυβέρνησης.


2. Συμμετέχουμε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο Σύνταγμα όπου και θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των  συνελεύσεων γειτονιών με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών, την καλύτερη δικτύωση και τον συντονισμό της πάλης μας. Επίσης συμμετέχουμε και στο κάλεσμα για συγκέντρωση, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

3. Στηρίζουμε τον αγώνα των μαθητών και κάθε κινητοποίηση για τα προβλήματα της Παιδείας που τυχόν θα αποφασίσουν οι φορείς της πόλης μας.

4. Ανοίγουμε το θέμα των χαρατσιών της ΔΕΗ. Στην κατεύθυνση αυτή, ακούστηκαν μια σειρά γόνιμες σκέψεις/προτάσεις για το πώς έμπρακτα θα οργανώσουμε τον αγώνα μας απέναντι στην απειλή διακοπής ρεύματος στη γειτονιά μας.
 
Νέα λαϊκή συνέλευση την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στις 7.30 μμ στην πλατεία Ταπητουργείου με προτεινόμενα θέματα: την οργάνωση της πάλης μας α.  ενάντια στο νέο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και β. για τα προβλήματα της Παιδείας στη γειτονιά μας. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα έχουμε φροντίσει να κλείσουμε το χώρο του Ταπητουργείου.