24 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ πληρώνουμε τα χαράτσια της κυβέρνησης, οργανώνουμε την πάλη μας! Όλοι στη λαϊκή συνέλευση Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, 7.30 μμ, πλ. Ταπητουργείου.

Καλησπέρα σε όλους!  Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, έγινε η πρώτη προσπάθεια επανασυγκρότησης της λαϊκής συνέλευσης. Μετά από συζήτηση αποφασίσαμε τα εξής:

- Καλούμε σε νέα λαϊκή συνέλευση την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μμ στην πλατεία Ταπητουργείου με θέμα πως οργανώνουμε την πάλη μας για να μην πληρώσουμε τα χαράτσια της κυβέρνησης. Σε αυτή την Συνέλευση καλούμε και όλους τους φορείς του Βύρωνα για να τοποθετηθούν.

- Για την προπαγάνδιση της συνέλευσης της Τρίτης, βγαίνουμε αύριο Σάββατο εξόρμηση με κείμενα και αφισάκια (σε στάσεις, μαγαζιά, πολυκατοικίες κλπ). Το ραντεβού είναι στις 12 το μεσημέρι στην πλ. Ταπητουργείου. Όσοι μπορούμε, ερχόμαστε στο αυριανό ραντεβού. Για να πετύχει η συνελευση την Τρίτη, το λέμε όλοι σε γνωστούς και σε φίλους μας!

- Θα γραφούν 2 πανώ με σύνθημα: "Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια της κυβέρνησης, όλοι για έναν και ο ένας για όλους! Τρίτη 27 Σεπτέμβρη στις 7.30 μμ στην πλατεία Ταπητουργείου".

- Την Κυριακή το απόγευμα στις 7 μμ συμμετέχουμε με πανώ στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Επίσης επικαιροποιήσαμε την προηγούμενη απόφαση της λαϊκής Συνέλευσης για τη διοργάνωση μιας δημόσιας συζήτησης με θέμα το χρέος (συν τα χαράτσια) και ομιλητές οικονομολόγους και συνδικαλιστές. Ο ορισμός της ακριβούς ημερομηνίας θα γίνει την Τρίτη.